Novosti

22.03.2017. – OperaOpus u poduzeću HON-ING d.o.o., Sveti Križ Začretje Image: 22.03.2017. – OperaOpus u poduzeću HON-ING d.o.o., Sveti Križ Začretje

Poduzeće HON-ING je tiskara koja nudi cjelokupnu grafičku uslugu (projektiranje, grafička priprema, izrada probnog uzorka, tisak, dorada). Implementacijom sustava OperaOpus ERP obuhvatit će se svi poslovni procesi, a implementirat će se i APS sustav Siemens-Preactor za napredno planiranje i raspoređivanje proizvodnje uz punu integraciju s ERP sustavom.

21.03.2017. – ISO Certifikacija Image: 21.03.2017. – ISO Certifikacija

Uspješno smo prošli certifikaciju za sustav kvalitete ISO 9001:2015.

OperaOpus/Končar ERP u poduzeću Končar – Elektroindustrija d.d., Zagreb i Končar – Obnovljvi izvori Image: OperaOpus/Končar ERP u poduzeću Končar – Elektroindustrija d.d., Zagreb i Končar – Obnovljvi izvori

2.1.2017. U sklopu partnerstva s poduzećem Končar - Inženjering za energetiku i transport d.d., o implementaciji našeg sustava u poduzeća Končar grupe, ugovorili smo implementaciju našeg sustava u poduzeća Končar – Elektroindustrija d.d. (KDD) i Končar – Obnovljivi izvori d.d. (KOI). KDD je krovno društvo koje djeluje na poslovanje poduzeća u Končar Grupi putem Glavne skupštine i Nadzornog odbora. KOI je poduzeće koje se bavi investiranjem i upravljanjem projektima iz područja obnovljivih izvora energije.

OperaOpus u poduzeću Hidraulika Kurelja d.o.o., Donja Stubica Image: OperaOpus u poduzeću Hidraulika Kurelja d.o.o., Donja Stubica

U sklopu partnerstva s HT-om ugovorena je implementacija našeg sustava OperaOpus ERP u poduzeću Hidraulika Kurelja d.o.o. Poduzeće se bavi proizvodnjom i servisiranjem hidrauličkih konstrukcija i opreme. Implementirat će se svi moduli sustava, s posebnim naglaskom na planiranje i praćenje proizvodnje i servisa.

24.10.2016. OperaOpus u poduzeću MB Frigo Grupa d.o.o., Zagreb, Ljubljana, Sarajevo, Beograd Image: 24.10.2016. OperaOpus u poduzeću MB Frigo Grupa d.o.o., Zagreb, Ljubljana, Sarajevo, Beograd

Poduzeće MB Frigo Grupa d.o.o. bavi se prodajom i distribucijom proizvoda za klimatizaciju i hlađenje, rezervnih dijelova, materijala za montažu, alata i sredstava za čišćenje. Također, poduzeće ima vrlo razvijenu servisnu djelatnost kao i inženjering vezan za projektiranje rješenja za hlađenje i klimatizaciju. Sustav OperaOpus implementirat ćemo u sve odjele i poslovnice poduzeća kao i poduzeća u vlasništvu u drugim državama (Slovenija, Bosna i Hercegovina i Srbija) uz automatsku uskladu podataka s centralnim poduzećem.

25.8.2016. OperaOpus u poduzeću Securitas Hrvatska d.o.o., Zagreb. Image: 25.8.2016. OperaOpus u poduzeću Securitas Hrvatska d.o.o., Zagreb.

Securitas je jedna od vodećih međunarodnih kompanija u području zaštitarske djelatnosti (tjelesna i tehnička zaštita, usluge nadzornog centra, mobilna zaštita i intervencije, pratnja novca itd.). U poduzeću Securitas Hrvatska implementirat će se naš sustav u „back-office“ dijelu (općenite ERP funkcionalnosti + nekoliko vrsta billinga). U sklopu implementacije napravit će se i integracija sa specijaliziranim rješenjima (Mass, CDS...).

5.7.2016. OperaOpus u poduzeću Robotic d.o.o., Zagreb

U sklopu partnerstva s poduzećem Končar - Inženjering za energetiku i transport vezano za zajednički nastup na tržištu, implementirat ćemo sustav OperaOpus/Končar ERP u poduzeće Robotic d.o.o. Poduzeće se bavi proizvodnjom elektroničkih komponenata i implementacijom našeg ERP-a stvara pretpostavke za daljnji rast i razvoj u segmentu planiranja i praćenja proizvodnje.

24.6.2016. OperaOpus PR u poduzeću Sanitaria Dental d.o.o., Mostar

Naš korisnik je odlučio implementirati i modul za obračun plaća sa zakonskim prilagodbama načinu obračuna u Bosni i Hercegovini.

23.5.2016. OperaOpus u poduzeću Compra d.o.o., Karlovac

OperaOpus u poduzeću Compra d.o.o. Karlovac

16.5.2016. OperaOpus u poduzeću Agmar d.o.o., Zagreb Image: 16.5.2016. OperaOpus u poduzeću Agmar d.o.o., Zagreb

Poduzeće Agmar jedno je od vodećih hrvatskih poduzeća za prodaju i distribuciju lijekova i medicinskih proizvoda. Sustav OperaOpus implementirat ćemo u sve poslovne procese poduzeća. U sklopu implementacije provest će se i validacija našeg računalnog sustava prema strogim normama vezanim za distribuciju lijekova.

5.5.2016. OperaOpus/Končar ERP u poduzeću Končar – Montažni inženjering d.d., Zagreb Image: 5.5.2016. OperaOpus/Končar ERP u poduzeću Končar – Montažni inženjering d.d., Zagreb

U sklopu partnerstva s poduzećem Končar - Inženjering za energetiku i transport o implementaciji našeg sustava u poduzeća Končar grupe, ugovorili smo implementaciju našeg sustava u poduzeće Končar - Montažni inženjering. Poduzeće je specijalizirano za inženjering poslove u području elektroenergetike i industrije.

29.1.2016. OperaOpus u poduzeću Sanitaria Dental d.o.o., Podgorica

Naš dugogodišnji korisnik, poduzeće Sanitaria Dental iz Zagreba, osnovalo je poduzeće u Crnoj Gori - Sanitaria Dental d.o.o. Podgorica. U sklopu ove implementacije prilagodit ćemo modul za fiskalizaciju propisima Crne Gore. Ovime nastavljamo uspješnu suradnju koja traje već 16 godina!

24.12.2015. OperaOpus u poduzeću Rotoplast d.o.o., Kerestinec Image: 24.12.2015. OperaOpus u poduzeću Rotoplast d.o.o., Kerestinec

Poduzeće Rotoplast jedno je od vodećih poduzeća u Hrvatskoj u području proizvodnje i fleksotiska fleksibilne ambalaže. Implementacija obuhvaća sve poslovne procese poduzeća s posebnim naglaskom na planiranje i praćenje proizvodnje.

22.12.2015. OperaOpus u poduzeću Bakrotisak d.d., Garešnica Image: 22.12.2015. OperaOpus u poduzeću Bakrotisak d.d., Garešnica

Poduzeće se bavi proizvodnjom lakosavitljive ambalaže. Implementirat ćemo kompletan ERP sustav, s naglaskom na planiranje i praćenje proizvodnje sa specifičnostima u tiskarskoj industriji. Za napredno planiranje i raspoređivanje radnih operacija u pogonu implementirat ćemo sustav Preactor APS koji je u potpunosti integriran s našim rješenjem.

1.8.2015. OperaOpus u poduzeću RASCO Holder d.o.o., Kalinovac

Implementacija kompletnog ERP sustava s planiranjem i praćenjem proizvodnje. Poduzeće se bavi proizvodnjom strojeva za poljoprivredu i šumarstvo. Obzirom da se radi o povezanom poduzeću s našim dugogodišnjim korisnikom - poduzećem Rasco d.o.o., koristit će se i poseban modul za automatsku uskladu šifrarnika materijala, gotovih proizvoda i tehnoloških predložaka.

29.6.2015. OperaOpus u poduzeću M.I. Hršak d.o.o., Krapina Image: 29.6.2015. OperaOpus u poduzeću M.I. Hršak d.o.o., Krapina

Poduzeće M.I. Hršak bavi se proizvodnjom limenih pokrova i fasada iz profiliranih limova te izradom i montažom objekata. Implementirat će se kompletan ERP sustav, s posebnim naglaskom na obračun projekata.

1.12.2014. OperaOpus u poduzeću ASOLUTIC d.o.o., Zagreb Image: 1.12.2014. OperaOpus u poduzeću ASOLUTIC d.o.o., Zagreb

Nastavak suradnje s poduzećem Alphachrom kroz novootvoreno poduzeće Asolutic d.o.o. Poduzeće je ovlašteni distributer laboratorijske opreme za pripremu i analizu uzoraka. Implementirat će se kompletan ERP sustav s modulima za servis i CRM.

6.10.2014. OperaOpus PR u poduzeću Semmelrock Stein + Design d.o.o., Otok Oštarski Image: 6.10.2014. OperaOpus PR u poduzeću Semmelrock Stein + Design d.o.o., Otok Oštarski

Poduzeće se bavi proizvodnjom betonskih opločnika i ploča i dio je Wienerberger grupe za koju smo već ranije isporučili nekoliko rješenja (u poduzeću Tondach module za proizvodnju, plaće, knjigovodstvo imovine, u poduzeću Wienerberger d.o.o. modul za plaće). Poduzeće Semmelrock započinje s korištenjem našeg modula za obračun plaće za kojeg su izrađene procedure za izvoz podataka prema SAP-u.

1.10.2014. OperaOpus u poduzeću A-PELET d.o.o., Oprisavci

Poduzeće se bavi proizvodnjom peleta. Ova implementacija nastavak je uspješne suradnje s poduzećem Decospan Mato Furnir d.o.o. koje je već dugi niz godina korisnik našeg rješenja.

21.02.2014. - OperaOpus u poduzeću Končar - generatori i motori d.d., Zagreb  Image: 21.02.2014. - OperaOpus u poduzeću Končar - generatori i motori d.d., Zagreb 

Poduzeće Končar - GIM d.d. zapošljava više od 450 radnika i bavi se proizvodnjom generatora i motora, podijeljeno u dva poslovna područja: veliki generatori i srednji generatori i motori.

Implementacijom sustava bit će obuhvaćeni sljedeći poslovni procesi poduzeća: planiranje i praćenje proizvodnje, projekti, prodaja, nabava, financije i računovodstvo uz integraciju s krovnim sustavima Končar - Elektroindustrije.

Page 1 of 6First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  Next   Last   
Kontakt

Francesca Tenchinija 2a
10000 Zagreb, Croatia

+385 1 379 00 11

Osnovne informacije
Naziv:
SVAM plus d.o.o.
Adresa:
Ulica Francesca Tenchinija 2a, HR-10000 Zagreb
OIB:
31679306184

Puni naziv:
SVAM plus društvo s ograničenom odgovornošću za informatički inženjering
Matični broj subjekta (MBS):
080070375
Godina osnivanja:
1995
Trgovački sud:
Trgovački sud u Zagrebu
Temeljni kapital društva:
32.400,00 HRK u cijelosti uplaćen
Članovi uprave društva:
Mario Mandić, Sanda Prebanić, Hrvoje Zrilić
Informacije o banci i računu
IBAN:
HR5823600001102277062
SWIFT:
ZABAHR2X
Naziv banke:
Zagrebačka banka d.d.
Adresa banke:
Trg bana Josipa Jelačića 10, HR-10000 Zagreb

Copyright (c) 2018 SVAM plus d.o.o.