Za korisnike: Pomoć spajanjem na vaše računalo!

OperaOpus je visokoparametrizirani poslovni informacijski sustav (ERP) namijenjen srednjim i većim poduzećima.

Osigurava operativni i financijski kontroling nad poslovanjem poduzeća integrirajući sve poslovne procese u jednu cjelinu.

Proizvodi


OperaOpus ERP Image: OperaOpus ERP

OperaOpus ERP osigurava operativni i financijski kontroling nad poslovanjem poduzeća te integrira sve poslovne procese u poduzeću.

Saznajte više
OperaOpus PR Image: OperaOpus PR

Našim sustavom obračun osobnih dohodaka radi se za tisuće radnika. OperaOpus nudi više načina izračuna, mogućnost izmjene modela izračuna te knjiženje više akontacija. Podrazumijeva se, također, i obračun dodataka i obustava na plaću te izrada svih potrebnih zakonskih izvještaja.

Saznajte više
OperaOpus PRJ Image: OperaOpus PRJ

Planiranje i praćenje realizacije prihoda i troškova projekata po WBS strukturi. Automatizirani obračuni po MRS11 i MRS18. Evidencija ugovora i praćenje realizacije po ugovornim stavkama uz automatsko generiranje računa po planu.

Saznajte više
OperaOpus BI Image: OperaOpus BI

Zahvaljujući pažljivo projektiranoj bazi podataka, svi izvještaji i analize dostupni su trenutno, uvijek s najsvježijim podacima, bez obzira na njihovu količinu. Moćan generator izvještaja u potpunosti podržava fleksibilne strukture dokumenata kao izvor podataka, a za svakog korisnika sustav se nadograđuje potrebnim brojem izvještaja koji su prilagođeni individualnim potrebama.

Saznajte više
OperaOpus MF Image: OperaOpus MF

Ovim modulom obuhvaćen je cjelokupan proces proizvodnje uključujući planiranje, sinkronizaciju prodajnih, nabavnih i proizvodnih aktivnosti, obračune i terminiranje u pogonu. Zaokruženi sustav daje odgovore o stvarnim proizvodnim cijenama i rokovima isporuke gotovih proizvoda, olakšava evidenciju proizvodne dokumentacije i izvještavanje, optimizira zalihe i vrijeme izrade, omogućuje brze „što-ako“ simulacije.

Saznajte više
Preactor Image: Preactor

Preactor International je vodeći svjetski proizvođač programske opreme za planiranje i raspoređivanje proizvodnje prisutan u svim industrijskim granama. Sustav je instaliran u više od 3000 proizvodnih poduzeća u 67 zemalja. Preactor nudi jedinstvenu kombinaciju jednostavnosti upotrebe, fleksibilnosti i integrabilnosti.

Saznajte više
OperaOpus WMS Image: OperaOpus WMS

Upravljanje skladištem uz upotrebu mobilnih terminala s čitačem bar koda. Praćenje transakcija po pozicijama, lotovima, datumima isteka. Izrada svih dokumenata sustava i kroz ovaj specijalizirani modul. Izdavanje robe prema rezervacijama radnih naloga.

Saznajte više
OperaOpus WRK Image: OperaOpus WRK

Automatizirani poslovni procesi definirani u proizvoljnom broju koraka za sve transakcijske dokumente sustava u proizvodnom, financijskom i robno-materijalno-komercijalnom modulu sustava, kao i za CRM aktivnosti te za glavne šifrarnike sustava.

Saznajte više
OperaOpus CRM Image: OperaOpus CRM

Customer Relationship Management označava smjer u poslovnoj strategiji orijentiran na zadovoljstvo kupca, a time i vrstu softvera kojim se ta strategija ostvaruje. Ovu definiciju našim sustavom proširujemo na općenito praćenje svih aktivnosti i odgovornosti u poduzeću iz područja marketinga, prodaje, nabave, servisa, održavanja i interne organizacije uz direktnu vezu na sve ostale module sustava OperaOpus.

Saznajte više
OperaOpus BILL Image: OperaOpus BILL

Ovaj modul namijenjen je poduzećima sa specifičnim potrebama poput komunalnih poduzeća, pružatelja telekomunikacijskih usluga i obrazovnih ustanova. Modulom Billing podržan je rad sa stotinama tisuća kupaca uz automatsko generiranje svih potrebnih dokumenata.

Saznajte više
OperaOpus WS Image: OperaOpus WS

Izgradili smo integrirani sustav za trgovinu preko interneta. OperaOpus WS je Internet aplikacija za web trgovanje koja se u realnom vremenu povezuje na sustav OperaOpus ERP koristeći sve prednosti ovakvog načina rada.

Saznajte više
OperaOpus EXT Image: OperaOpus EXT

Sustav OperaOpus otvoren je prema integracijama s drugim softverima, alatima i strojevima, web servisima različitih namjena.

Saznajte više

Novosti


24.12.2019. Infor Birst i OperaOpus skladište podataka u poduzeću Rasco

Dugogodišnjem korisniku, poduzeću Rasco d.o.o. iz Kalinovca, zahvaljujemo na prilici da implementiramo naše rješenje za poslovnu inteligenciju. 

Rješenje je nastalo sinergijom jednog od vodećih svjetskih BI alata – Infor Birst i skladišta podataka razvijenog u našem poduzeću.

Implementacijom će biti omogućen krovni managerski uvid i upravljanje podacima iz područja financija, prodaje i skladišta za više poduzeća u vlasništvu.

11.12.2019. OperaOpus u poduzeću Colas Mineral d.o.o., Varaždin Image: 11.12.2019. OperaOpus u poduzeću Colas Mineral d.o.o., Varaždin

COLAS Mineral d.o.o dio je internacionalnog koncerna COLAS. Djelatnost poduzeća je vađenje, proizvodnja i distribucija šljunka, proizvodnja i distribucija kamenog agregata, betona i cementne stabilizacije. Naš sustav bit će implementiran u sve procese poduzeća, uz integraciju s poslovnim sustavima koncerna.

21.08.2019. OperaOpus u poduzeću COLAS Hrvatska d.d., Varaždin

Potpisali smo ugovor o implementaciji sustava OperaOpus u poduzeće COLAS hrvatska d.d. Radi se o jednom od vodećih poduzeća u hrvatskoj niskogradnji s oko 300 zaposlenih. Specijalizirani su za izgradnju, rekonstrukciju i održavanje autocesta i drugih prometnica i prometnih površina te proizvodnju asfalta i betona. Poduzeće je dio velike francuske međunarodne grupacije. Sustav OperaOpus bit će implementiran u sve poslovne procese, s naglaskom na praćenje i obračun projekata po WBS metodologiji i kontroling, a na nekoliko nivoa bit će integriran sa sustavima grupacije.

03.05.2019 OperaOpus u Adriateh d.o.o.,Sveta Nedelja - Novaki

Potpisali smo ugovor o implementaciji sustava OperaOpus u poduzeću Adriateh d.o.o. iz Svete Nedelje. Poduzeće se bavi proizvodnjom samoposlužnih autopraonica, a velik dio svoje proizvodnje izvozi na svjetsko tržište. Sustav će biti implementiran u sve odjele poduzeća.

19.02.2019. BI konferencija - Infor Birst i OperaOpus

Dana 19.2.2019. u Hotelu Antunović održat ćemo prvu konferenciju posvećenu jednom od vodećih svjetskih rješenja za Business Inelligence – Infor Birst. U sklopu prezentacije prikazat ćemo rad uživo s ovim alatom nad novim skladištem podataka našeg sustava OperaOpus. Pozivamo sve korisnike koji bi željeli prisustvovati ovom događaju da nam se jave i rezerviraju svoje mjesto!

27.12.2018. OperaOpus u poduzeću Bijuk HPC d.o.o., Vrbovec Samoborski Image: 27.12.2018. OperaOpus u poduzeću Bijuk HPC d.o.o., Vrbovec Samoborski

Poduzeće Bijuk HPC iz Vrbovca Samoborskog implementirat će u svoje poslovanje sustav OperaOpus. Implementacija će obuhvatiti sve poslovne procese, posebno proizvodni dio koji se sastoji od 3 dislocirana pogona s različitim karakterima proizvodnje. Poduzeće se bavi proizvodnjom preciznih armatura, cijevnih spojeva i ventila, a većinu svoje proizvodnje izvozi na tržište EU.

19.12.2018. OperaOpus u poduzeću Commel d.o.o., Zagreb

Potpisan je ugovor o implementaciji sustava OperaOpus u poduzeću Commel iz Zagreba. Poduzeće u svom proizvodnom programu nudi velik broj različitih proizvoda (kablovi, razna elektro i rasvjetna oprema). Sustav će biti implementiran u sve poslovne procese poduzeća, s posebnim naglaskom na planiranje i praćenje proizvodnje.

 

 

10.07.2018 OperaOpus u poduzeću TEM Mandeks d.o.o., Široki Brijeg, Bosna i Hercegovina

Poduzeće TEM Mandeks d.o.o. iz Širokog Brijega potpisalo je ugovor o implementaciji sustava OperaOpus. Mandeks je jedan od regionalnih lidera u proizvodnji sklopki, utičnica i ostalog elektroinstalacijskog materijala. Sustav OperaOpus bit će implementiran u cijelosti, s naglaskom na planiranje i praćenje proizvodnje i kontroling.

 

09.05.2018 OperaOpus u poduzeću Slavonija Bus d.o.o., Velika Kopanica Image: 09.05.2018 OperaOpus u poduzeću Slavonija Bus d.o.o., Velika Kopanica

Poduzeće Slavonija Bus bavi se priijevozom putnika i roba. Naš sustav OperaOpus koristit će za vođenje financijskog dijela poslovanja uz integraciju sa specijaliziranim sustavom za prijevoznike.

20.04.2018. Partnerstvo s Inforom, vodećim svjetskim proizvođačem poslovnih aplikacija

Postali smo službeni Infor Associate Partner! U sklopu suradnje s jednim od najvećih svjetskih proizvođača softvera nudit ćemo vodeće svjetsko rješenje za BI – Birst, integrirano s našim sustavom OperaOpus ERP! Više o proizvodu na adresi: https://www.infor.com/birst/. Uskoro ćemo svim našim korisnicima poslati detaljnije informacije o ovoj platformi i mogućnostima implementacije u sva poduzeća koja koriste sustav OperaOpus ERP/Končar ERP.

Page 2 of 5First   Previous   1  [2]  3  4  5  Next   Last   
Kontakt

Francesca Tenchinija 2a
10000 Zagreb, Croatia

+385 1 379 00 11

Osnovne informacije
Naziv:
SVAM plus d.o.o.
Adresa:
Ulica Francesca Tenchinija 2a, HR-10000 Zagreb
OIB:
31679306184

Puni naziv:
SVAM plus društvo s ograničenom odgovornošću za informatički inženjering
Matični broj subjekta (MBS):
080070375
Godina osnivanja:
1995
Trgovački sud:
Trgovački sud u Zagrebu
Temeljni kapital društva:
32.400,00 HRK u cijelosti uplaćen
Članovi uprave društva:
Mario Mandić, Sanda Prebanić, Hrvoje Zrilić
Informacije o banci i računu
IBAN:
HR5823600001102277062
SWIFT:
ZABAHR2X
Naziv banke:
Zagrebačka banka d.d.
Adresa banke:
Trg bana Josipa Jelačića 10, HR-10000 Zagreb

Copyright (c) 2021 SVAM plus d.o.o.