Za korisnike: Pomoć spajanjem na vaše računalo!

OperaOpus je visokoparametrizirani poslovni informacijski sustav (ERP) namijenjen srednjim i većim poduzećima.

Osigurava operativni i financijski kontroling nad poslovanjem poduzeća integrirajući sve poslovne procese u jednu cjelinu.

Proizvodi


OperaOpus ERP Image: OperaOpus ERP

OperaOpus ERP osigurava operativni i financijski kontroling nad poslovanjem poduzeća te integrira sve poslovne procese u poduzeću.

Saznajte više
OperaOpus PR Image: OperaOpus PR

Našim sustavom obračun osobnih dohodaka radi se za tisuće radnika. OperaOpus nudi više načina izračuna, mogućnost izmjene modela izračuna te knjiženje više akontacija. Podrazumijeva se, također, i obračun dodataka i obustava na plaću te izrada svih potrebnih zakonskih izvještaja.

Saznajte više
OperaOpus PRJ Image: OperaOpus PRJ

Planiranje i praćenje realizacije prihoda i troškova projekata po WBS strukturi. Automatizirani obračuni po MRS11 i MRS18. Evidencija ugovora i praćenje realizacije po ugovornim stavkama uz automatsko generiranje računa po planu.

Saznajte više
OperaOpus BI Image: OperaOpus BI

Zahvaljujući pažljivo projektiranoj bazi podataka, svi izvještaji i analize dostupni su trenutno, uvijek s najsvježijim podacima, bez obzira na njihovu količinu. Moćan generator izvještaja u potpunosti podržava fleksibilne strukture dokumenata kao izvor podataka, a za svakog korisnika sustav se nadograđuje potrebnim brojem izvještaja koji su prilagođeni individualnim potrebama.

Saznajte više
OperaOpus MF Image: OperaOpus MF

Ovim modulom obuhvaćen je cjelokupan proces proizvodnje uključujući planiranje, sinkronizaciju prodajnih, nabavnih i proizvodnih aktivnosti, obračune i terminiranje u pogonu. Zaokruženi sustav daje odgovore o stvarnim proizvodnim cijenama i rokovima isporuke gotovih proizvoda, olakšava evidenciju proizvodne dokumentacije i izvještavanje, optimizira zalihe i vrijeme izrade, omogućuje brze „što-ako“ simulacije.

Saznajte više
Preactor Image: Preactor

Preactor International je vodeći svjetski proizvođač programske opreme za planiranje i raspoređivanje proizvodnje prisutan u svim industrijskim granama. Sustav je instaliran u više od 3000 proizvodnih poduzeća u 67 zemalja. Preactor nudi jedinstvenu kombinaciju jednostavnosti upotrebe, fleksibilnosti i integrabilnosti.

Saznajte više
OperaOpus WMS Image: OperaOpus WMS

Upravljanje skladištem uz upotrebu mobilnih terminala s čitačem bar koda. Praćenje transakcija po pozicijama, lotovima, datumima isteka. Izrada svih dokumenata sustava i kroz ovaj specijalizirani modul. Izdavanje robe prema rezervacijama radnih naloga.

Saznajte više
OperaOpus WRK Image: OperaOpus WRK

Automatizirani poslovni procesi definirani u proizvoljnom broju koraka za sve transakcijske dokumente sustava u proizvodnom, financijskom i robno-materijalno-komercijalnom modulu sustava, kao i za CRM aktivnosti te za glavne šifrarnike sustava.

Saznajte više
OperaOpus CRM Image: OperaOpus CRM

Customer Relationship Management označava smjer u poslovnoj strategiji orijentiran na zadovoljstvo kupca, a time i vrstu softvera kojim se ta strategija ostvaruje. Ovu definiciju našim sustavom proširujemo na općenito praćenje svih aktivnosti i odgovornosti u poduzeću iz područja marketinga, prodaje, nabave, servisa, održavanja i interne organizacije uz direktnu vezu na sve ostale module sustava OperaOpus.

Saznajte više
OperaOpus BILL Image: OperaOpus BILL

Ovaj modul namijenjen je poduzećima sa specifičnim potrebama poput komunalnih poduzeća, pružatelja telekomunikacijskih usluga i obrazovnih ustanova. Modulom Billing podržan je rad sa stotinama tisuća kupaca uz automatsko generiranje svih potrebnih dokumenata.

Saznajte više
OperaOpus WS Image: OperaOpus WS

Izgradili smo integrirani sustav za trgovinu preko interneta. OperaOpus WS je Internet aplikacija za web trgovanje koja se u realnom vremenu povezuje na sustav OperaOpus ERP koristeći sve prednosti ovakvog načina rada.

Saznajte više
OperaOpus EXT Image: OperaOpus EXT

Sustav OperaOpus otvoren je prema integracijama s drugim softverima, alatima i strojevima, web servisima različitih namjena.

Saznajte više

Novosti


25.8.2016. OperaOpus u poduzeću Securitas Hrvatska d.o.o., Zagreb. Image: 25.8.2016. OperaOpus u poduzeću Securitas Hrvatska d.o.o., Zagreb.

Securitas je jedna od vodećih međunarodnih kompanija u području zaštitarske djelatnosti (tjelesna i tehnička zaštita, usluge nadzornog centra, mobilna zaštita i intervencije, pratnja novca itd.). U poduzeću Securitas Hrvatska implementirat će se naš sustav u „back-office“ dijelu (općenite ERP funkcionalnosti + nekoliko vrsta billinga). U sklopu implementacije napravit će se i integracija sa specijaliziranim rješenjima (Mass, CDS...).

5.7.2016. OperaOpus u poduzeću Robotic d.o.o., Zagreb

U sklopu partnerstva s poduzećem Končar - Inženjering za energetiku i transport vezano za zajednički nastup na tržištu, implementirat ćemo sustav OperaOpus/Končar ERP u poduzeće Robotic d.o.o. Poduzeće se bavi proizvodnjom elektroničkih komponenata i implementacijom našeg ERP-a stvara pretpostavke za daljnji rast i razvoj u segmentu planiranja i praćenja proizvodnje.

24.6.2016. OperaOpus PR u poduzeću Sanitaria Dental d.o.o., Mostar

Naš korisnik je odlučio implementirati i modul za obračun plaća sa zakonskim prilagodbama načinu obračuna u Bosni i Hercegovini.

23.5.2016. OperaOpus u poduzeću Compra d.o.o., Karlovac

OperaOpus u poduzeću Compra d.o.o. Karlovac

16.5.2016. OperaOpus u poduzeću Agmar d.o.o., Zagreb Image: 16.5.2016. OperaOpus u poduzeću Agmar d.o.o., Zagreb

Poduzeće Agmar jedno je od vodećih hrvatskih poduzeća za prodaju i distribuciju lijekova i medicinskih proizvoda. Sustav OperaOpus implementirat ćemo u sve poslovne procese poduzeća. U sklopu implementacije provest će se i validacija našeg računalnog sustava prema strogim normama vezanim za distribuciju lijekova.

5.5.2016. OperaOpus/Končar ERP u poduzeću Končar – Montažni inženjering d.d., Zagreb Image: 5.5.2016. OperaOpus/Končar ERP u poduzeću Končar – Montažni inženjering d.d., Zagreb

U sklopu partnerstva s poduzećem Končar - Inženjering za energetiku i transport o implementaciji našeg sustava u poduzeća Končar grupe, ugovorili smo implementaciju našeg sustava u poduzeće Končar - Montažni inženjering. Poduzeće je specijalizirano za inženjering poslove u području elektroenergetike i industrije.

29.1.2016. OperaOpus u poduzeću Sanitaria Dental d.o.o., Podgorica

Naš dugogodišnji korisnik, poduzeće Sanitaria Dental iz Zagreba, osnovalo je poduzeće u Crnoj Gori - Sanitaria Dental d.o.o. Podgorica. U sklopu ove implementacije prilagodit ćemo modul za fiskalizaciju propisima Crne Gore. Ovime nastavljamo uspješnu suradnju koja traje već 16 godina!

24.12.2015. OperaOpus u poduzeću Rotoplast d.o.o., Kerestinec Image: 24.12.2015. OperaOpus u poduzeću Rotoplast d.o.o., Kerestinec

Poduzeće Rotoplast jedno je od vodećih poduzeća u Hrvatskoj u području proizvodnje i fleksotiska fleksibilne ambalaže. Implementacija obuhvaća sve poslovne procese poduzeća s posebnim naglaskom na planiranje i praćenje proizvodnje.

22.12.2015. OperaOpus u poduzeću Bakrotisak d.d., Garešnica Image: 22.12.2015. OperaOpus u poduzeću Bakrotisak d.d., Garešnica

Poduzeće se bavi proizvodnjom lakosavitljive ambalaže. Implementirat ćemo kompletan ERP sustav, s naglaskom na planiranje i praćenje proizvodnje sa specifičnostima u tiskarskoj industriji. Za napredno planiranje i raspoređivanje radnih operacija u pogonu implementirat ćemo sustav Preactor APS koji je u potpunosti integriran s našim rješenjem.

1.8.2015. OperaOpus u poduzeću RASCO Holder d.o.o., Kalinovac

Implementacija kompletnog ERP sustava s planiranjem i praćenjem proizvodnje. Poduzeće se bavi proizvodnjom strojeva za poljoprivredu i šumarstvo. Obzirom da se radi o povezanom poduzeću s našim dugogodišnjim korisnikom - poduzećem Rasco d.o.o., koristit će se i poseban modul za automatsku uskladu šifrarnika materijala, gotovih proizvoda i tehnoloških predložaka.

Page 4 of 5First   Previous   1  2  3  [4]  5  Next   Last   
Kontakt

Francesca Tenchinija 2a
10000 Zagreb, Croatia

+385 1 379 00 11

Osnovne informacije
Naziv:
SVAM plus d.o.o.
Adresa:
Ulica Francesca Tenchinija 2a, HR-10000 Zagreb
OIB:
31679306184

Puni naziv:
SVAM plus društvo s ograničenom odgovornošću za informatički inženjering
Matični broj subjekta (MBS):
080070375
Godina osnivanja:
1995
Trgovački sud:
Trgovački sud u Zagrebu
Temeljni kapital društva:
32.400,00 HRK u cijelosti uplaćen
Članovi uprave društva:
Mario Mandić, Sanda Prebanić, Hrvoje Zrilić
Informacije o banci i računu
IBAN:
HR5823600001102277062
SWIFT:
ZABAHR2X
Naziv banke:
Zagrebačka banka d.d.
Adresa banke:
Trg bana Josipa Jelačića 10, HR-10000 Zagreb

Copyright (c) 2021 SVAM plus d.o.o.