News

20.06.2008. - OperaOpus u Skladišna logistika d.o.o. Image: 20.06.2008. - OperaOpus u Skladišna logistika d.o.o.

Mlada i vrlo perspektivna tvrtka, Skladišna logistika d.o.o., odlučila je voditi svoje kompletno poslovanje na našem sustavu. Implementacija je već započela, a do 1.7. ove godine osnovni moduli moraju biti u funkciji, uz kompletan prijenos financijskih poslovnih podataka za prvo polugodište. Tvrtka se bavi prodajom, najmom i servisom viličara, perača i čistača, te projektiranjem i opremanjem skladišnih prostora. OperaOpus pokrit će cjelokupno poslovanje, uklučujući i CRM, s posebnim naglaskom na servis i praćenje kupaca.

16.06.2008. - OperaOpus ulazi na srpsko tržište

Tvrtka M-Profil Stara Pazova bavi se proizvodnjom panela, profiliranih limova, armaturnih mreža, projektiranjem i montažom čeličnih hala i objekata. Dio je grupacije koju predvodi M-Profil, Zabok, a koja je dugogodišnji korisnik našeg sustava. OperaOpus bit će prevedena na srpski jezik, te prilagođena srpskoj legislativi. Nakon nekoliko uspješnih implementacija u Bosni i Hercegovini, veselimo se novim izazovima i novim tržištima!

15.05.2008. - OperaOpus u Peći i keramika d.o.o.

Peći i keramika d.o.o., Krapina sestrinska je firma poduzeća Zagorka d.d., Bedekovčina, višegodišnjeg korisnika sustava OperaOpus. Radujemo nas iznova ukazano povjerenje!

07.05.2008. - OperaOpus u Golf Centar Zagreb d.o.o.

Golf Centar Zagreb sestrinska je firma poduzeća Concept 90, višegodišnjeg korisnika sustava OperaOpus. Veseli nas nastavak suradnje i u novom poduzeću. Golf Centar Zagreb bavit će se iznajmljivanjem golf terena i opreme, te maloprodajom sportske opreme. OperaOpus pokrit će kompletno poslovanje.

06.05.2008. - OperaOpus u Ozon Sport d.o.o., Zagreb

Poduzeće Ozon Sport bavi trgovinom sportske opreme. OperaOpus pokrit će veleprodaju, maloprodaju, servis i računovodstvo.

08.02.2008. - OperaOpus u Cemal d.o.o., Zagreb

Poduzeće se bavi veleprodajom građevinskog materijala, te izgradnjom objekata. Naglasak kod uvođenja softvera stavit će se na CRM, detaljno praćenje prodaje, izvještavanje i objedinjenje podataka za prethodne godine iz starog sustava. SVAM plus isporučit će i instalirati server i sistemski softver, a implementacija počinje odmah.

07.02.2008. - OperaOpus u Luminus Studio d.o.o., Luminus Creative d.o.o., ZIM Promet d.o.o., Zagreb

Luminus Studio d.o.o. višestruko je nagrađivan i svjetski priznat studio za razvoj, dizajn, produkciju i postprodukciju pokretnih medija. Bavi se izradom 3D animacija, spotova, TV reklama.... Poseban naglasak prilikom uvođenja novog poslovnog sustava stavit će se na detaljno praćenje projekata i CRM. SVAM plus isporučit će i instalirati server i sistemski softver, a implementacija počinje odmah.

Sustav će također biti implementiran i u vlasnički povezana poduzeća Luminus Creative d.o.o. i ZIM Promet d.o.o.

28.01.2008. - OperaOpus u V.D. - Građenje d.o.o., Zagreb

Poduzeće V.D. - Građenje osnovano je 1995. godine. Poduzeće se bavi građevinskom djelatnošću - stanogradnja te izvedbom strojnog žbukanja i fasadnih sistema. Tvrtka trenutno ima 70 zaposlenih. Uz poslovni sustav, SVAM plus isporučio je i instalirao server i sistemski softver.

Implementacija poslovnog sustava OperaOpus započinje odmah.

01.12.2007. - OperaOpus u Tehnomobil d.o.o., Sarajevo, BIH

Tehnomobil d.o.o., Sarajevo je podružnica poduzeća Tehnomobil d.o.o., Zagreb. Poduzeće je specijalizirano za projektiranje, dobavu, instaliranje i puštanje u rad sustava tehničke zaštite.

01.12.2007. - OperaOpus u M-STEEL d.o.o., Sarajevo

M-STEEL d.o.o., Sarajevo bavi se proizvodnjom i prodajom limenih krovova i limova za oblaganje. Poduzeće M-STEEL d.o.o. osnovano je 1999. godine.

01.12.2007. - OperaOpus u SHP Zagreb d.o.o., Zagreb

Grupacija SHP (Slovak Hygienic Group) GROUP postoji od 2002. godine i predstavlja međunarodnu kompaniju u razvoju koja udružuje grupu proizvodnih i trgovačkih poduzeća iz segmenta celulozno-papirne industrije. SHP GROUP trenutno sačinjavaju poduzeća iz srednje i jugoistočne Europe. Isporučen i instaliran server i sistemski softver.

20.11.2007. - SVAM plus - veći poslovni prostor

Stalni rast opsega poslovanja i povećanje broja zaposlenih, zahtijevali su i promjenu postojećeg poslovnog okruženja. Početkom 12. mjeseca, na postojećoj adresi, dvostruko smo povećali poslovni prostor, te izvršili adaptaciju i prenamjenu do sada korištenog. Ovim smo osigurali mogućnost daljnjeg širenja, te se pripremili za još bolju podršku i kontakt s našim korisnicima.

29.10.2007. - OperaOpus u Apipharma d.o.o., Zagreb Image: 29.10.2007. - OperaOpus u Apipharma d.o.o., Zagreb

Apipharma d.o.o., Zagreb je poduzeće koje se bavi proizvodnjom farmaceutskih, prehrambeno-dijetetskih i kozmetičkih proizvoda na bazi prirodnih sirovina.

Apipharmini proizvodi registrirani su pri Ministarstvu zdravstva Republike Hrvatske kao dodaci prehrani, higijenski proizvodi, te kao kozmetika sa posebnom namjenom.

Sustav OperaOpus bit će implementiran i u poduzeću Mendi grupa d.o.o.

10.10.2007. - OperaOpus u Jelšingrad FMD a.d., Prnjavor, BIH

Jelšingrad FMD a.d. je tvornica strojeva i dizalica. Uz transportne uređaje, proizvodni program može se podijeliti u nekoliko grupa proizvoda: strojevi za sječenje lima, strojevi za kružno savijanje lima, strojevi za profiliranje lima, ručne lančane dizalice ... Tvornica je osnovana 1972. godine. Početkom 2006. godine, poduzeće M-Profil postao je većinski vlasnik.

Implementacija sustava OperaOpus započet će tijekom ovog mjeseca.

02.07.2007. - OperaOpus u Portun-Ferrum d.o.o., Zagreb Image: 02.07.2007. - OperaOpus u Portun-Ferrum d.o.o., Zagreb

Portun-Ferrum d.o.o. je jedna od vodećih tvrtki za veletrgovinu crnom i obojenom metalurgijom. Naša tvrka isporučila je server, sistemski softver i cjelokupan informacijski sustav OperaOpus. Implementacija kreće s 1.7. 2007. Putem usluge MultiOffice bit će omogućen i zajednički rad više lokacija preko istog servera.

20.01.2007. - OperaOpus u IMOBILIA TEHNO d.o.o. i MMS TEHNIKA d.o.o.

Poduzeće KFK d.o.o., naš dugogodišnji korisnik, potpisao je ugovor o implementaciji sustava OperaOpus u dvije sestrinske firme MMS Tehnika d.o.o., i Imobilia Tehno d.o.o. Radujemo se nastavku uspješne suradnje!

08.01.2007. - SVAM plus zapošljava! Image: 08.01.2007. - SVAM plus zapošljava!

Imamo čast predstaviti dva nova djelatnika tvrtke SVAM plus d.o.o., gđu. Linu Brezović koja je zaprimljena na mjesto konzultanta informacijskih sustava, te g. Marka Lukića, informatičkog tehničara.

01.01.2007. - OperaOpus CRM Image: 01.01.2007. - OperaOpus CRM

Novi modul OperaOpus CRM značajno će unaprijediti poslovanje korisnika u sljedećim segmentima: detaljna evidencija prodaja i nabava unapređenje odnosa s kupcima i dobavljačima, praćenje realizacije zadataka i odgovornosti unutar poduzeća, vođenje i praćenje servisnih aktivnosti, praćenje marketinških aktivnosti i obrade tržišta... Modul će biti ponuđen svim postojećim korisnicima po povlaštenim cijenama. Implementacije su već započele u nekoliko tvrtki.

12.12.2006. - 1 ZA SVE

Potpisali smo Sporazum o poslovnoj suradnji sa Zagrebačkom bankom. Ovim sporazumom, poduzetnici koji koriste paket-račun ""1 ZA SVE"", ostvaruju popust od 10%  pri kupnji softvera OperaOpus. Na ovaj način željeli smo poduzetnicima olakšati početnu investiciju u naš poslovni sustav. Također, Zagrebačka banka u mogućnosti je poduzetnicima ponuditi različite oblike financiranja kupnje našeg softvera.

20.07.2006. - OperaOpus u ARVI d.o.o., Osijek

ARVI d.o.o., Osijek je tvrtka kojoj je osnovna djelatnost proizvodnja i trgovina mineralnim gnojivima. Dio je velike litvanske poljoprivredno-prehrambene korporacije ARVI Enterprise Group, s preko 1000 zaposlenih u desetak evropskih zemalja.

U Hrvatskoj djeluje na dvije lokacije: centrala u Osijeku i poslovni centar u Zagrebu, s planom izgradnje tvornice mineralnih gnojiva u Slobodnoj Zoni Osijek i izgradnjom i širenjem mreže distributivnih centara diljem RH.

Naša tvrtka odabrana je kao partner koji će isporučiti, instalirati i održavati cjelokupan informacijski sustav: servere za bazu podataka i komunikacije, sistemski softver (MS SBS 2003), te naš poslovni sustav OperaOpus. OperaOpus integrirat će poslovanje s više lokacija, u potpunosti automatizirati knjiženja, pripremiti izvještavanje na ruskom i engleskom jeziku prema stranim vlasnicima, sukladno evropskim standardima, značajno unaprijediti praćenje komercijalnog i skladišnog poslovanja, te osigurati sve preduvjete za planirano širenje poslovanja na proizvodnju, koje će također biti praćeno našim sustavom.

Page 6 of 7First   Previous   1  2  3  4  5  [6]  7  Next   Last   
Contact

Francesca Tenchinija 2a
10000 Zagreb, Croatia

+385 1 379 00 11